Ledekranlar
Kategoriler
Sepetim
HIZLI KARGO Led Ekranlar SEÇİLİ ÜRÜNLERDE %15 İNDİRİM!
  HIZLI KARGO Pixel Led Tabelalar Poster Led Ekranlar
Lightbox Led Tabelalar Fener Tabelalar Pixel Ledler ve Kontrol Kartları
Kayan Yazı Led Tabelalar Fener Tabelalar Özel Tasarım Led Tabelalar

Pixel Led RSS Feed

Adreslenebilir ledler, chipler ile bilgisayar, telefon ve ya DMX üzerinden kontrol edilebilir. WS2811, WS2812, UCS1903 vb. gibi chiplere sahip ledlerin her bir çipi kontrol edilebilmektedir. Bu sayede istenilen animasyon yapılabilmektedir.

Adreslenebilir Pixel Magic Ledler istenilen ortamda kullanılır. Dekorasyon ve ışık gösterisi, mobilya aksesuarı, araç iç ve dış tasarımında, bina iç ve dış dekorasyonunda, ofis ve ev ortamını renklendirmek gibi bir çok alanda projelendirilir. Animasyonlarını istediğiniz gibi ayarlayabildiğiniz ledler ile artık ortamlar daha renkli.

19 Ağu Pixel Led Sahne Uygulama
0 1766
Pixel led tabela -YAPILMIŞ YA DA MALZEME – imalattan toptan satış – www.depoled.com 212 5513712 KARGO İLE SORUNSUZ GÖNDERİYORUZ. Kayan yazı panelleri kayan yazı malzemeleri cnc kayan yazı kasası beyaz kayan yazı panelleri...
13 Ağu Pixel Led Nedir, Magic Led, Adreslenebilir Led, WS2811
0 183594
Pixel ledler hayal gücünüze bağlı olarak istediğiniz ortamda kullanabileceğiniz full RGB ışıklardır. Ampüllerde piksel led kullanıldığı gibi duvar aydınlatmalarda, mekan ışıklandırmalarında da pixeller kullanılabilir.Pixel Led ÖzellikleriPiksel ledlerimiz 12mm ve 30mmden oluşan RGB kullanılan ledlerdir. Dilediğiniz her alanda, mekanda kullanılmakta..
Gösterilen: 1 ile 2 arası, toplam: 2 (1 Sayfa)
Üst menüden Dolar ya da Türk Lirası olarak Para birimi seçebilirsiniz. Sitemizde özelleştirilmiş hizmetler için çerez kullanılmaktadır. Detaylı bilgi almak için Gizlilik Politikamızı inceleyiniz.
WhatsApp
905367700849