Pixel ledler hayal gücünüze bağlı olarak istediğiniz ortamda kullanabileceğiniz full RGB ışıklardır. Ampüllerde piksel led kullanıldığı gibi duvar aydınlatmalarda, mekan ışıklandırmalarında da pixeller kullanılabilir.

Pixel Led Özellikleri

Piksel ledlerimiz 12mm ve 30mmden oluşan RGB kullanılan ledlerdir. Dilediğiniz her alanda, mekanda kullanılmaktadır. Otellerde, Oyun merkezlerinde, Ön cephe tabelalarında piksel led tabela kullanabilirsiniz.

Tabelanızın yapım aşamasında alükobant malzeme delinerek ve oyularak içerisine ledlerin yerleştirilmesi sağlanır.

Piksel led tabela nasıl yapılır diyorsanız bu videomuzu izleyebilirsiniz.

Alükobant delinerek ve oyularak harf açımı ve pixel led yuvalarının oyulmasınu gösteren videodur.


Kullanım alanı

Aklınıza gelebilecek ve RGB Animasyonun yakışacağını düşündüğünüz ortamlarda bu yeni nesil led ürününü kullanabilirsiniz. İsteğinize göre şerit led, ya da 12mm ve 30mm olarak farklı seçenekleri bulunmaktadır.

Pixel Led Ürünlerimiz

Aşağıdaki skalada satmış olduğumuz ürünlerimizi görebilirsiniz. Pixel ile ilgili ürünlerde kontrol kartı olmadan ledlerimiz çalışmamaktadır. Animasyonunu kontrol kartları sağladığı için bir adet bulunması şarttır. Ledlerimizin trafosu 5v ve ya 12v olarak seçeceğiniz lede göre değişiklik göstermektedir.

Örnek Videolar

Aşağıda YouTube Kanalımızdan örnek videolar izleyebilirsiniz. Bu videolar yapmış olduğumuz Pixel Led Tabelalardır. Tabela animasyonlarını kendimiz ayarlamaktayız. İsteğe göre düzenlenebilir. Tabela yazılarını ve logolarınızı sizin için tasarımını çıkarıp size göstermekteyiz. Onayladığınız tabelalarda değişiklik olmadan size teslim edilir.

Pixel Led ile Yapmış olduğumuz İşler

Piksel led ile yapmış olduğumuz yüzlerce proje bulunmaktadır. Bu projeler mekan düzenleme ve tabela olarak çeşitlenir. Tabela yapımımızda eğlence mekanlarına, oyun salonlarına, terzilere, kuaförlere, bilgisayar servislerine, cep telefonu tamir servislerine, kuru temizlemeye, fırına, pastanelere, optik mağazalarına ve bir çok çeşitli kuruma tabela olarak yapılmıştır.

Mekan dekorasyon konusunda ise tavan dekorasyonu, dj kabini, zemin aydınlatma, duvar aydınlatma, masa ve sandalye ışıklandırma, raf aydınlatma, kapı girişi, tünel ve bir çok alanda etkin şekilde ledlerimiz kullanılmıştır.