Led Ekran Ürünleri Nasıl Kullanılır?

 

LED ekran ürünlerinin iki kategorisi vardır. Bunlar dış mekan LED ekran ve iç mekan LED ekran olarak karşımıza çıkar. LED ekran ürünleri, reklam sektörünü önemli ölçüde etkiledi ve son zamanlarda popülaritesi arttı. Birçok sektörde, özellikle dış reklamcılıkta, LED ekran ürünleri genellikle dayanıklı ve kullanışlı oldukları için tercih edilmektedir. Modüler sistem avantajı sayesinde LED ekran ürünleri, arıza durumunda yerel müdahaleye uygundur ve hasarlı veya arızalı alandaki LED paneller değiştirilerek sorun hızla çözülür. Ek olarak, çok kullanıcı dostu bir arayüze sahip çeşitli yazılımlara sahip LED ekran cihazlarının kullanımı kolaydır. Kullanıcının LED ekrana veri göndermesini sağlayan bu yazılımı çalıştırmak için herhangi bir teknik uzmanlık gerekli değildir. HD Player yazılımı oldukça basit bir kullanıcı arayüzüne sahiptir. LED ekrana bağlanmak ve veri aktarmak için kullanılır.

 

Dosya veya içeriği LED ekranınıza aktarmak için yapmanız gereken tek şey, bilgisayarınıza HD Player kurduktan sonra dosyaları eklemektir. LED ekranınızda kurulu bir Wi-Fi bağlantısı varsa, bunu kullanarak veri gönderebilirsiniz. Değilse, Wi-Fi yerine kontrol panosu üzerinde olan Etherneti kullanarak da veri aktarabilirsiniz. LED ekranlarda kullanılan yazılım, çok çeşitli görüntü ve video formatlarını destekler ve ekrandaki her pikseli özelleştirebilmenizi sağlayarak, tanıtımlarınızı uygun gördüğünüz şekilde düzenlemenize olanak tanır. İçeriği yalnızca LED ekranınızın boyutuna göre düzenlemeniz gerekir. İç mekan led ekran ve dış mekan led ekran konusunda müşterilerimizin ürün tesliminden sonra en iyi hizmeti alabilmeleri için yazılım destek sayfamıza ve yazılım destek ekibimize ulaşabilirsiniz.

 

Dış Mekan Led Ekranda Parlaklık

 

Son yıllarda reklam sektöründe giderek yaygınlaşan LED ekran ürünlerinin iki kategorisi bulunmaktadır. Dış Mekan LED ekranlar ve İç Mekan LED ekranlar olarak iki kategoriye ayrılan LED ekran ürünleri, aralarında belirli ayrımlara sahiptir. Yüksek parlaklık ve yüksek yenileme hızı, sırasıyla iç mekan ve dış mekan LED ekran ürünlerinin öne çıkan özellikleridir. Dış mekan LED ekran cihazlarının yüksek parlaklık seviyesine sahip olması çok önemlidir, çünkü dış mekan ayarlarında daha parlak bir ekran doğrudan güneş ışığında daha net görünürlük sağlar. İç mekan LED ekran ürünleri ile dış mekan LED ekran ürünlerinin parlaklığı yaklaşık 6 kat farklılık gösterir.

 

Dış mekan reklamcılığı için kullanılan dış mekan LED ekran ürünleri, yüksek parlaklıkları nedeniyle öne çıkabilir ve hedef kitlenizin dikkatini çekebilir. Dış mekan LED ekran ürünleri, 5500-6000 nit parlaklık aralığına sahiptir ve bu sayede gün ışığında sorunsuz bir şekilde kullanabilir. Dış mekan LED ekranı yerine iç mekan LED ekran ürünü kullanırsanız gündüz görüntü alma net olmayabilir ve güneş ışığına maruz kaldığında LED ekranınız kararabilir. Dış mekan LED görüntüleme cihazı yalnızca dışarıda kullanılmalıdır. Aksi takdirde parlaklığından memnun olmadığınız sonuçlar elde edebilirsiniz.

 

Led Ekran Ürünleri İçin Neden Bizi Seçmelisiniz?

 

Gelişmiş Çözümler Sunuyoruz

 

Müşteri ihtiyaçlarına en uygun ürün gamımızda, iç ve dış mekan uygulamalarına kadar profesyonel ekibimizle mimari operasyonları da içeren yenilikçi çözümler sunuyoruz.

 

Ürün Kullanım Alanları

 

Ürünlerimiz hem iç hem de dış mekanlarda; reklam, mağaza içi mesajlaşma, kiralama, TV yayıncılığı, spor kompleksi uygulamaları ve medya cephesi uygulamaları dahil olmak üzere çeşitli sektörlerde kullanılmaktadır.

 

Yüksek Kalite ve Teknoloji

 

Ürünlerimizin teknik desteğinde profesyonel ekibimiz ile haftanın yedi günü yirmi dört saat müşteri memnuniyeti vaat ediyoruz.

 

Uzaktan Bağlantı Rahatlığı

 

Son teknoloji ürünü, enerji tasarruflu LED ekran ürünlerimiz bir internet bağlantısı üzerinden uzaktan yönetilebilir.

 

Yüksek Çözünürlük

 

Müşteriden bağımsız olarak, her zaman mükemmel yenileme hızlarına ve görsel çözünürlüğe sahip LED ekranlar kullanırız.

 

Hızlı Montaj Hizmeti

 

Led ekran projelerinizin hızlı montajını ve teslimatını bilgili montaj ekibimizle birlikte sunuyoruz.