Kayan Yazı Led Tabela Hizmeti

 

Kayan yazı LED tabela alanında uzun yıllardır tecrübeye sahip olan firmamız, kaliteli ürün ve müşteri mutluluğu vizyonu ile hareket etmekte ve en iyi ürünleri en rekabetçi fiyatlarla sunmaktadır. LED tabela projelerinizde, yetenekli ekip üyelerimiz hem siz hem de kayan yazı LED tabela için en iyi seçeneği belirler; ürünün satın alınmasından kurulumuna kadar her zaman müşteri ile iletişim halinde kalma konusunda yardım sunar. Bunu yaparak, sadece satın aldığınız üründen değil, aynı zamanda genel alışveriş deneyiminden de memnun kalacaksınız. Yerel işletmeler, düşük fiyatları ve güpegündüz dikkat çekme yetenekleri nedeniyle, özellikle açık hava reklamcılığı için genellikle LED tabelalar kullanırlar.

 

Toplam altı farklı renk seçeneği vardır (Kırmızı, Beyaz, Yeşil, Sarı, Mavi, RGB). Kayan yazı LED tabela ürünlerimiz IP65 onaylıdır ve dış mekan kullanımına uygundur. Bu nedenle su, yağmur ve kar gibi hava unsurlarında hiçbir problem yaşanmaz. Ek olarak, LED panellerdeki her bir lamba, onu güneş ışığından koruyan ve yansıma ve solmanın oluşmasını engelleyen koruma kapaklarına sahiptir. Kayan yazı LED tabela parçaları tamamen kullanıcı dostudur ve kullanışlı yazılımının yardımıyla istediğiniz zaman yeni programlar yükleyebilir ve tabelalarınıza veri iletebilirsiniz. Ürününüzde oluşabilecek arızalar, kullanıcı kaynaklı olmadıkça, firmamız tarafından değerlendirilir ve bir yıllık direkt parça değişim garantisi sayesinde, uygun olması durumunda doğrudan parçalar değiştirilir.

 

Led tabela pazarında uzun yıllardır faaliyet gösteren firmamız, bilgili ekibimiz ve doğrudan ithal ettiğimiz birinci sınıf malzemeler sayesinde size en iyi LED tabela çözümünü sunuyoruz. Kullanışlı yazılımı sayesinde LED tabelanıza çeşitli kontrol ayarları ve metin efektleri uygulayabilir, Wi-Fi, USB ve CAT-6 bağlantı türlerini kullanarak veri aktarabilirsiniz. Kayan yazı LED tabela ürünleri, firmanızın öne çıkmasını sağlar ve size ürün ve hizmetlerinizi müşterilerinize en göz alıcı şekilde duyurma şansı verir.

 

Kayan Yazı LED Tabela Nasıl Kullanılır?

 

Potansiyel müşterileri çekmek veya marka bilinirliğini artırmak için çeşitli reklam yöntemleri mevcut olsa da, kayan yazı LED tabelalar son yıllarda en popüler açık hava reklamcılığı şekli haline gelmiştir. Standart led panel tabanlı tabela tek veya çift taraflı olarak kullanılabilir. Kayan yazı tabelalarını diğer tabelalardan ayıran en önemli özellik gerektiğinde güncellenebilmesidir. Gelişen ve değişen teknoloji ile birlikte işyerinde tabela uygulama yöntemleri de değişti. Programlanabilmeleri, enerji tasarrufu yapmaları ve her zamankinden daha fazla dikkat çekmeleri nedeniyle led tabelalar son zamanlarda daha popüler hale geldi.

Kayan yazı Led tabelalar, kayan veya sabit yazı olarak da kullanılabilir. Tabelanın boyutuna bağlı olarak gif animasyonları ve jpeg fotoğrafları yansıyabilir. İşletmenizin bulunduğu yere göre led tabelalar tek veya çift taraflı olarak yapılabilmektedir.  Kayan yazılarda kullanılan P10 Led panellerin çalışma ömrü 100.000 saat yani yaklaşık 11 yıldır. Tabelayı oluşturan P10 paneller sıcağa, yağmura ve soğuğa dayanıklı hale getirilerek led tabelanın kullanım ömrü arttırılmıştır. Kayan yazı led tabelalar görsel hafızaya ulaşır ve görsel hafıza daha dayanıklı olduğu için daha uzun süreli etkiye sahiptir. Sürekli yanan ve farklı hareketlere sahip LED ışıklar daha çok dikkat çekmektedir. Kayan yazı led tabelaları güçlü bir ışık çıkışına sahip olduğundan, hem gündüz hem de gece görünürler ve işletmenizin sürekli olarak görünür olmasını sağlar.

 

Kayan Yazı LED Tabelalar Neden Tercih Edilir?

 

Teknolojik ilerleme, günümüzde reklam çözümlerinin çeşitlenmesine yol açmıştır. Reklam sektörü, hedef kitleye ulaşmak için görsel yayıncılığın gücünden yararlanarak led ekranlar sayesinde markalarını gece gündüz demeden gündemde tutmayı başarmıştır. Led ekranlar, aynı anda yüzlerce kişinin dikkatini çekmeyi başardıkları için modern teknolojiyi özetleyen bir yayın aracıdır. Birçok sektör için LED ekranlar hem içeride hem de dışarıda verimli bir yayın imkanı sağladığı için vazgeçilmezdir.

 

İç mekan led ekranlar ve dış mekan led ekranlar en popüler led ekranların başında gelir. Dış mekan led ekranları, iç mekan led ekranlara göre daha büyük ebatlarda üretilmektedir. Gün ışığında, tüm hava koşullarına dayanacak şekilde yapılmış dış mekan LED ekranları iyi bir görüntü sağlar. Dış mekan led ekranları sokaklar, havaalanları, tren istasyonları, alışveriş merkezleri ve parklar için yaygın bir seçimdir. Dış mekan kullanımı için özel olarak üretilen LED ekranların parlaklığı, ortamdaki ışık seviyesine göre otomatik olarak ayarlanır. Yansıtmazlar ve bu nedenle güneş ışığından etkilenmezler. Güneşe yansıyan reklamı ekranda başarılı bir şekilde sunarlar. Enerji tasarruflu led ekranlar ile en ekonomik şekilde reklam yapabilir, tüketici kitlenizin ilgisini çekebilirsiniz.